Is uw transportband resistent tegen chemische stoffen?

Habasit heeft een online tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om eenvoudig, snel en effectief de chemische bestendigheid van weefsel transportbanden te controleren. Met deze Chemical Resistance Tool kunnen klanten banden selecteren en evalueren op basis van specifieke chemische eisen.

Habasit heeft zich als doel gesteld dat wij onze klanten van betrouwbare informatie willen voorzien en dit makkelijk toegankelijk maken. De gegevens waarvan de Chemical Resistance Tool gebruikt maakt, komen direct uit onze eigen R&D en laboratoria waardoor met alle transportbandmaterialen rekening gehouden wordt. Via deze weg zijn wij niet afhankelijk van informatie verstrekt door onze grondstoffenleveranciers. Wij voeren verouderingstests uit op een volledige band volgens de vier sleutelcriteria: visueel aspect / uitzetting / k1% (treksterkte) / afpelsterkte (cohesie lagen). De Chemical Resistance Tool configureert de concentratie, de temperatuur, de frequentie en de blootstellingsduur van verschillende stoffen die tijdens het gebruik in contact kunnen komen met één van de lagen van de transportband.

De gebruiker kan zijn eigen samenstelling van chemische middelen invoeren en zo ontdekken welk bestanddeel de meeste impact heeft. De online tool is gebruiksvriendelijk met uitgebreide en makkelijk te interpreteren resultaten. Op onze website is een brochure met uitleg beschikbaar om u door het proces te leiden. Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd contact met onze afdeling Customer Care opnemen.

Met het aanbieden van de Chemical Resistance Tool streven wij naar nog meer tevredenheid bij onze klanten die op zoek zijn naar een oplossing op maat.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit