Gemak, inzicht en kostenbesparingen Habasit Service-App: voor exacte timing van uw onderhoud

Uw productieproces moet door en tegelijkertijd is er ook regelmatig onderhoud nodig. U wilt uw transportbanden niet te vroeg vervangen, maar zéker niet te laat. Dankzij de Habasit Service-App kunt u exact zien welke transportband wanneer vervangen dient te worden. Een uitkomst voor een efficiënte planning van het onderhoud.

Verminder uw down-time door beter inzicht
De werking van de Habasit Service-App is eenvoudig. Zodra alle producten en specificaties in kaart zijn gebracht, en de huidige conditie van uw transportbanden bekend is, geeft de app een duidelijk overzicht wanneer de banden vervangen dienen te worden.

Met slechts één keer klik heeft u:

U kunt zelf:

“Transportbanden zijn de slagaders van het productieproces. Stilstand kost al snel duizenden euro’s. Door beter inzicht te hebben in de actuele status van het onderhoud wordt ongeplande stilstand geminimaliseerd”, volgens Susan Dijkhuizen, verantwoordelijk voor Marketing and Communications bij Habasit. “Daarnaast biedt de app een oplossing voor het omslachtige bestelproces. Elke transportband heeft zijn eigen productspecificaties. Bij stilstand telt elke minuut en dan wil je niet veel tijd verliezen met het opzoeken van deze specificaties. Met de Habasit Service-App heb je alle gegevens direct bij de hand. Ook erg handig is het dashboard waarbij je snel inzicht hebt in KPI’s, zoals ongeplande interventies en standtijd van de transportbanden.”

Neem contact op met Habasit voor een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de Habasit Service-App, en ervaar hoe efficiënt en zorgeloos u het onderhoud van transportbanden kunt regelen.

De Habasit Service-app is beschikbaar voor iOS en Android toestellen en als web-based versie.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit