Online tool berekent substantiële besparingen

Bent u op zoek naar manieren om energie te besparen? Onze online Energy Saving Calculator kan snel het besparingspotentieel van de transportinstallaties in uw bedrijf berekenen. Met onze Eff-Line transportbanden kunt u tot wel 45% energieverspilling voorkomen, gewoon door de frictie van de band te reduceren. Dit kan een potentiële besparing van wel bijna de helft van uw energiekosten betekenen. En dat niet alleen, want de Eff-Line biedt ook een langere levensduur van de band, hetgeen minder bandvervangingen betekent.

De Energy Saving Calculator kan de besparingen van Habasit transportbanden, aandrijfriemen en tangentiale riemen evalueren. Door het berekenen van de factoren van uw specifieke situatie, zoals het gewicht van de goederen en het aantal productieuren, kan de tool uw besparingen bepalen voor één, twee of zelfs vier jaar. Met duidelijke en nauwkeurige data, is gissen niet langer noodzakelijk wanneer het gaat om het aanschaffen van de juiste transportband. De details van de lagere CO2-emissies van uw bedrijf en de drastisch verlaagde energiekosten zijn slechts een muisklik van u verwijderd.

Profiteer van deze geweldige tool en aarzel niet contact met ons op te nemen met eventuele vragen! Bekijk ook de video op onze website die de voordelen van de Eff-Line range toont.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit