Beste lezer,

De zomer is helaas weer voorbij en iedereen komt terug op het werk en deelt vakantieherinneringen met elkaar. In deze editie van Highlights magazine willen wij ook graag een aantal herinneringen met u delen. De eerste herinnering dateert uit het jaar 1946, het jaar waarin Habasit werd opgericht. Dit betekent dat wij dit jaar ons 70-jarig jubileum vieren. U leest hier meer over op pagina 9. Op pagina 8 vindt u een recentere herinnering over een groot trainingsevenement in Zwitserland en Duitsland waarbij ons wereldwijde sales- en marketingteam afgelopen voorjaar bij elkaar kwam.

Wij nemen u ook mee in de wereld van de schone kunsten. Op pagina 11 leest u meer over het bijzondere project waarbij wij kunststof modulaire banden hebben geleverd voor het podium van de Weense Staatsopera.

In de Benelux zitten we niet stil en zijn wij continu bezig te werken aan de verbetering van onze dienstverlening. De lat gaat elk jaar weer een beetje omhoog. Het is net als bij de Olympische spelen. We trekken nieuwe mensen aan om de groei van onze activiteiten te ondersteunen. Later in deze editie leest u een interview met één van onze nieuwe medewerkers.

Ik wens u veel plezier met het lezen van Highlights magazine.

Peter Jan Troost
Directeur Général
Peter Jan Troost

HIGHLIGHTS details

Edition 3/2016

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands en Chinees.

Circulatie: 20,000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl, Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Philippe Imhof, Sonja Strimitzer, Inken Budecker, Susan Dijkhuizen, Paulina Zagórska

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Susan Dijkhuizen

Redactie: Shelby Stuart (ST), Clara Wimmer (CW)

Vertaaldienst: Justyna Ziębka

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit