Beste lezer,

Na een heerlijke zomer waarin u hopelijk goed heeft kunnen uitrusten en uw accu weer heeft kunnen opladen beginnen we aan de lange en drukke sprint die ons tot aan de feestdagen zal brengen.

Onze activiteit kent een beperkt seizoen patroon. Onze transportbanden, tandriemen en overige producten worden in veel en zeer verschillende toepassingen gebruikt. Hierdoor hebben we 365 dagen per jaar klanten die het erg druk hebben in hun vakgebied. Met meer dan 10.000 verschillende product referenties is het zeer waarschijnlijk dat wij een product, oplossing, dienst hebben die het gepaste antwoord is op de behoefte qua toepassing en/of dienstverlening die u of uw eind klant op dat moment heeft.

Zoals u het in deze editie van de Highlights kunt lezen stellen wij de CAD tekeningen van onze producten ter beschikking aan onze klanten zodat ze sneller en effectiever kunnen werken.

Wij zijn lokaal aanwezig indirect dan wel via een van onze distributeurs maar we groeien ook internationaal met u mee, in Mexico in dit geval, zoals u zult kunnen lezen.

Wij wensen u veel leesplezier.

Peter Jan Troost
General Manager
Peter Jan Troost

HIGHLIGHTS

Uitgave 03/2017

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21,000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer, Inken Budecker, Susan Dijkhuizen, Izabela Panol

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Jeroen van der Bijl (JB), Shelby Stuart (ST), Clara Wimmer (CW)

Vertaaldienst: Justyna Ziębka

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit