Geachte lezer,

Allereerst wil ik graag gebruik maken van de gelegenheid om u en de uwe een heel mooi, succesvol en vooral gezond 2018 toe te wensen. Het afgelopen jaar is een mooi en succesvol jaar geweest voor de Habasit groep die een gezonde en stabiele organische groei van zijn omzet en resultaten gekend heeft. Afgelopen maanden hebben wij nieuwe producten geïntroduceerd zoals onze range TPU banden en tevens nieuwe vestigingen geopend in Noorwegen en Roemenië. Deze ontwikkelingen maken het voor ons mogelijk om u en andere nieuwe klanten elk jaar weer beter te bedienen.

In 2018 investeren wij weer in onze fabricage capaciteit met de installatie van een nieuwe Hoog Frequente Machine in Nijkerk die ons in staat stelt om accessoires op een kwalitatieve nog betere manier aan te brengen op diverse types banden. Tevens investeren wij in diverse nieuwe persen voor onze service monteurs zodat we u een sneller dienstverlening kunnen bieden op locatie.

Wij wensen u veel leesplezier.

Peter Jan Troost
General Manager
Peter Jan Troost

HIGHLIGHTS

Uitgave 01/2018

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21,000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer, Inken Budecker, Susan Dijkhuizen, Izabela Panol

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Shelby Stuart (ST), Clara Wimmer (CW)

Vertaaldienst: Justyna Ziębka

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit