Expertise in actie

“Kennis is slechts macht als het wordt toegepast,” zei de Amerikaanse schrijver Dale Carnegie. Dit motto wordt dagelijks in de praktijk gebracht door Habasit's wereldwijde team van Application Engineers, een goed getrainde werkkracht met zowel de kennis als de know-how om tegemoet te komen aan de behoeften van elke klant.

De functie van Application Engineers valt niet zomaar te limiteren bij één specifieke afdeling. Ze kunnen zomaar op een dag starten met een brainstorm met R&D, en de dag afsluiten door zij aan zij te werken met het Sales Team, altijd in nauwe samenwerking met klanten.

Toegepaste kennis

Habasit heeft een duizelingwekkende portfolio aan producten. Het kan daarom handig zijn om een gids te hebben, niet alleen om het aantal en het type transportband te bepalen dat nodig is voor een bepaald project, maar ook om te assisteren met de details. Wat is de minimale poeliediameter voor een specifieke transportband? Welk profiel kan worden gecombineerd met dit bandmateriaal? Via een telefoontje of e-mail is het antwoord er zo. Als een probleem niet direct kan worden opgelost, wordt er vaak een bezoek op locatie gepland.

De experts assisteren klanten met hun projecten vanaf de ontwerpfase tot de uiteindelijke installatie. Of het nu een project is voor een geheel nieuwe productielijn of het upgraden van een stalen spiraaltransportband met een kunststof modulair bandsysteem, de Application Engineers ondersteunen u. Ze evalueren ook bestaande installaties en geven aanbevelingen voor het overschakelen naar het optimale bandtype om toepassingen efficiënter te maken.

Wereldwijde oplossingen voor lokale resultaten

Habasit beschikt over een internationaal netwerk van engineers die elke kans pakken om hun expertise uit te wisselen. Toch maakt juist datgene wat ze niet weten hun baan zo interessant. Wanneer een klant Habasit benadert met een idee voor een toepassing, dan geeft het proces van samenwerken voor het bedenken, uitvinden en ontdekken de meeste voldoening.

Wereldwijd, uit verschillende landen en culturen, is het deze passie voor innovatie waardoor elke Habasit engineer opvalt. (ST)

Sonja StrimitzerMarketing

Wist u dat veel van onze Application Engineers hun kennis omtrent transportbanden delen in onze expertblog? U kunt hun “do's en don'ts” en tips en tricks online vinden: blog.habasit.nl

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit