Het geheel is meer dan de som der delen

De eerste stap bij het kiezen van de ideale transportband is meestal het controleren van de Product Data Sheets op onze website. Daar vind je de relevante technische gegevens. Maar in geen enkel datasheet staat hoe de band echt aanvoelt. Mensen willen graag dingen aanraken – en transportbanden zijn geen uitzondering. Voor het maken van de uiteindelijke beslissing vragen klanten samples aan van verschillende banden om een goede vergelijking te kunnen maken.

Ze buigen de sample, bestuderen de bandlagen, kijken naar de kleur, testen de dikte tussen hun vingers, raken het bandoppervlak aan, plaatsen hun eigen producten op de band en checken soms zelfs hoe de band ruikt. Online met een Product Data Sheet kan dit niet; klanten hebben samples van de transportbanden nodig. Want net als "het geheel meer is dan de som der delen", is ook een transportband meer dan haar belangrijkste parameters in een datasheet.

Omdat we het belang van samples kennen, hebben we bij Habasit in Polen een afdeling opgezet voor het beheer van de samples. Het team wijdt zich aan het perforeren, snijden, labelen, sorteren, opslaan en verzenden van de samples naar klanten wereldwijd. Uitgerust met een CNC-snijder, perforatiemachines, veel energie en een goed humeur vormen de vrouwen van het sample team een perfect voorbeeld van goed teamwork. Ze zijn verschillend, maar vullen elkaar aan door een diversiteit aan kennis, meningen en perspectieven. Ook in dit team blijkt dat het geheel meer is dan de som der delen.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit