Nieuws op je digitale mat

De wereld is steeds sneller in beweging, en maar weinigen van ons hebben genoeg tijd om elke nieuwe ontwikkeling te volgen of diepteonderzoek te doen naar de laatste trends in de markt. Om voorop te lopen in de industrie is het daarom voor elke onderneming essentieel om de meest relevante en informatieve bronnen te kiezen.

Expert Blog

Facebook

Linkedin

Twitter

Om deze reden geeft Habasit real-time toegang tot de belangrijkste ontwikkelingen in het bedrijf, via verschillende social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.

Naast het ontvangen van informatie over nieuwe producten en aankondigingen van evenementen, ben je zo ook verbonden met een bredere community in de industrie. Leveranciers, partners en klanten kunnen de dialoog aangaan, ervaringen delen en contacten leggen binnen hun eigen veld van expertise. Met nuttige tips en links naar overige informatie hebben gebruikers alles wat ze nodig hebben binnen handbereik.

De Expert Blog van Habasit is een andere waardevolle bron, beschikbaar in zeven talen. Als bezoeker zie je wat er nieuw is, en blader je door het uitgebreide archief met artikelen. Hierin delen onze experts hun specifieke kennis en bieden zij passend advies voor het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie bij elke stap van de productie. Lezers kunnen ook direct aan de auteurs schrijven, die altijd snel antwoorden.

Bekijk onze blog of volg Habasit op Facebook, LinkedIn of Twitter, en wees zeker van snel en up-to-date nieuws op de digitale mat!

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit