Beste lezer,

Inmiddels is het nieuwe jaar reeds enige tijd bezig en hoop ik dat het jaar voor u net zo voorspoedig begonnen is, als voor Habasit Benelux.

In 2019 heeft de opgaande trend van 2018 zich voort gezet wat weer zichtbaar is in mooiere en grotere opdrachten. Verder merken wij ook dat de wereld spreekwoordelijk steeds kleiner wordt doordat onze klanten vaker over de grenzen hun vleugels uitslaan. Hierbij komt de nadruk steeds meer te liggen op innovatie en (internationale) samenwerking.

Zo kunt u lezen hoe het bedrijf Scott Alvey haar Innovation days heeft georganiseerd met het oog op de toekomst gericht. Verder zit Habasit Benelux ook niet stil getuige het artikel met onze collega, David Poesen, die als Manager Business Development zich dag en dagelijks inzet om bestaande grenzen te verleggen. Teneinde onze dienstverlening naar u verder te optimaliseren en de juiste oplossing te zoeken voor de vele vraagstukken die er zijn in uw markt. Naast de technische performance is het ook van belang om naar de effectiviteit van de geboden oplossingen te kijken. Wellicht kan met minder aantal type producten zelfs een beter resultaat voor uw bedrijfsvoering gehaald worden, wat weer ten goede komt aan uw Total Cost of Ownership.

Werken gaat goed wanneer u ook de balans weet te houden met ontspanning, en voordat wij het doorhebben is de vakantieperiode straks weer in volle gang. Vanaf deze plek wil ik u dan ook alvast een hele fijne vakantie toewensen.

Veel leesplezier,

Edward van Ravenswaaij
Head of Sales and Marketing
Edward van Ravenswaaij

HIGHLIGHTS

Uitgave 02/2019

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21.000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Shelby Stuart (ST)

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit