Beste lezer,

We zijn al weer ruim over de helft van 2019, hebben de vakanties weer ver achter ons liggen en kijken voorzichtig uit naar het einde van het jaar. Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat.

Niet verwonderlijk als er heel veel gebeurt, met de introductie van bijvoorbeeld de Habasit HyClean banden welke het reinigen nog makkelijker maakt. Wat in de voedselveilige omgeving van essentieel belang is. Ook op het gebied van brood zit Habasit niet stil, getuige de artikelen die u in deze uitgave kunt lezen. Al met al ontwikkelingen die door zullen blijven gaan ook in het nieuwe jaar.

De bedrijven in de Benelux zijn onderscheidend op engineering en sterk op de export gericht, wat maakt dat we onze ogen niet sluiten voor de dynamiek om ons heen. Handelsoorlog tussen Amerika en China, Brexit, economieën van onze omringende landen. Van ons mag u dan ook verwachten dat wij ons onveranderd blijven inzetten en ontwikkelen om u zo goed mogelijk te blijven ondersteunen met de beste producten en service om deze uitdagingen samen met u aan te kunnen.

Ik wens u veel lees plezier en staan voor u klaar om gezamenlijk het onderscheid te kunnen maken.

Edward van Ravenswaaij
Head of Sales & Marketing
Edward van Ravenswaaij

HIGHLIGHTS

Uitgave 03/2019

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21.000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Louise Clark (LC), Shelby Stuart (ST)

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit